Om de gebruikerservaring van deze site te verbeteren gebruikt deze website cookies. Ik ga akkoord Ik ga niet akkoord

Dr. Bruno Dillemans

Algemeen & obesitas chirurg

Belangrijke mededeling COVID-19

23/10/2020

Geachte mevrouw, mijnheer
Beste patiënt

De CORONA-crisis is nog niet bezworen. Integendeel.

Wegens de snelle toename van het aantal Covid-19 patiënten en de hieraan gekoppelde ziekenhuisopnames zijn wij vanuit de overheid verplicht om alle, niet-dringende operaties uit te stellen naar een latere datum.

De implicaties voor de patiënten die een operatiedatum hadden ingeboekt zijn niet min; maar nood breekt wet en ik hoop dat jullie, gezien de bijzondere en precaire gezondheidssituatie waar we ons in bevinden, hier begrip voor kunnen opbrengen. Jullie zullen zo snel mogelijk gecontacteerd worden door mijn secretariaat om hiervan officieel in kennis te worden gesteld èn te noteren welke periode jullie verkiezen de ingreep te laten doorgaan. De concrete nieuwe planning van de operatiedatum kan weliswaar pas gebeuren nadat deze tweede corona- golf terug op de terugweg is en we groen licht krijgen van de overheid .

Gelukkig kunnen we de raadplegingen wèl continueren, zowel hier in het ziekenhuis AZ Sint Jan als in de privé, met natuurlijk in acht name van de gekende veiligheidsvoorschriften.

Indien u vragen heeft omtrent uw geplande opname of raadpleging; gelieve ons secretariaat te bellen op de nummers 050 452560 en 050 452561, of privé 050 392980.

Laten we hopen dat we spoedig – en nu duurzaam – kunnen terugkeren naar een coronavrije samenleving. Veel sterkte!

Met vriendelijke groeten

Dr. Bruno Dillemans